2015. február 20., péntek

Mivel tavaly november 1. óta nem voltunk kint kajakozni, idén pedig még nem jutottunk ki, nosztalgiázva nézegettük a képeket, és végre nekiültünk az első "kisfilm" elkészítésének.
6 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Nagyon szemezgetek ezzel a kajakkal (Cuda), de mintha nálunk nem lenne forgalmazója.
  Tudnátok segíteni abban, hogy hol szerezhető be?

  VálaszTörlés
 2. Szia! Jó kis kajak az biztos! Mi a forgalmazótól vettük 2 éve de ő jelenleg nem elérhető. Érdemes a cseheknél körülnézni, ők nincsenek is olyan messze, vannak naluk új modellek is és sokszor kedvezményes áton kaphatóak 1-2 éves modellek.
  http://kayakfishing.cz/

  VálaszTörlés
 3. Jó hírt kaptunk tegnap az európai Jackson kajak csapattól, nemsokára boltot fognak nyitni, Szlovákiában a magyar határhoz közel! Így sokkal könnyebbé válik majd a vásárlás és az információszerzés, élőben megtekintés is!

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! gratulálok a bloghoz, jó írások, videók ;-)
  Én is szemezgetek egy kajakkal, és ez a Cuda nagyon jó opció lenne... itt nyíltan érdeklődhetek az anyagiakról, mármint, hogy nagyságrendileg mibe kerülne? A magyar forgalmazó valóoban nem elérhető, a kayakfishing.cz-n a 2015ös 12es cuda 41780 korona, ami 450.000Ft, ha nem néztem be vmit az árfolyammal...:)
  Egyéb kiegészítőket honnan érdemes? Mellény, evező, súly, kerék? Van lehetőség egy helyről?
  Bocsi a sok kérdésért ilyen projekt esetén minden hasznos infót igyekszik összegyűjteni az ember a tapasztaltabbaktól ;-)

  VálaszTörlés
 5. Szia! Bocsánat a kései válaszért! Mindenképpen jól körbe kell járni a témát, hogy az ember biztos és jó döntést hozzon!
  A Cuda 12 nagyon jó választás, főleg ha a Balatonon fogsz horgászni. Ha folyón, akkor esetleg a többi típust is érdemes nézegetni, amik szélesebbek pl. a Coosa, hiszen folyón a stabilitás fontosabb, mint a gyors haladás ( Cuda vékonyabb, gyorsabb, a Coosa rövidebb, szélesebb, stabilabb állva is).
  Az árakkal és egyebekkel kapcsolatban egy kis türelmedet kérném, nagyon szépen kezdenek összefutni a szálak, jelenleg úgy tűnik lesz egy új magyar összekötő- forgalmazó, aki sokkal megbízhatóbb. Amint biztosság válik pár napon belül, fel fogjuk rakni az oldalra az elérhetőségét!
  Ha bármilyen kérdésed van még, vagy szívesen kipróbálnád a Cudát (ha megjön a jó idő), írj nyugodtan! Üdvözlettel: Andi

  VálaszTörlés
 6. Szia! Köszi a válaszod. Kapcsolatba fogok lépni az új forgalmazóval.
  Én kisebb álló, és enyhén folyó csatornákon használnám, illetve tavon is, persze ha nem is olyan nagy tavon, mint a Balaton. Természetesen a balatoni nyaralásra is vinném magammal, de ha a Duna közlében járok, akkor arra is rátenném. Üdv,
  Máté

  VálaszTörlés